Om os

Hos Guldsmed og Juveler Asbjørn Zinck Høegh finder du fortrinsvis kvalitets smykker fremstillet på eget værksted. Dansk håndværk i ypperste kvalitet.

Gennem mere end 50 år har jeg beskæftiget mig med smykker og design. I de sidste 45 år har jeg drevet min egen virksomhed, med produktion og design af smykkebrands og unika smykker.

Jeg er guldsmed, altså sådan rigtig guldsmed, hvor smykkerne bliver lavet i hånden.

Mit værksted er et åbent værksted, hvor mine kunder kan komme og se på at smykkerne bliver fremstillet.

Jeg laver hovedsaglig unika smykker, men gennem årene er det også blevet til 4 borgmesterkæder, samt en pokal til det Færøske Fodboldforbund.

Og så er der selvfølgelig lavet et utal af unika smykker. 

Jeg fremstiller også masser af forlovelses og vielses ringe, samt allianceringe.

Ligeledes sælger jeg perler fra udsøgte perlefarme, der kun levere perler i en utrolig høj kvalitet.

Jeg er også producent af mindre specielle serier. Jeg kan nævne at jeg fremstiller smykker for Odgaardsmykker, samt for Byvibs.dk

Gennem årene har jeg fremstillet et utal af modeller der er blevet solgt over det meste af Europa, og ligeledes har jeg et rigtig godt afsæt i salg af kvalitets brillanter. jeg har i mange år handlet direkte på børserne rundt i verdenen og kan sælge brillanter til nogle særdeles attraktive priser.

Jeg er et værksted, hvor man har lov til at komme på besøg, bare for at opleve hvordan en guldsmed arbejder.

Jeg kan hjælpe med næsten alle opgaver, og kanjeg ikke selv, har jeg et netværk der er istand til at hjælpe med dine opgaver.

 

Jeg går ikke på kompromis med kvaliten og jeg  garantere at jeg kun leverer det bedste.

Så velkommen til en verden af smykker og juveler.

 

Bemærk: 

Jeg bruger eller forhandler ikke syntetiske diamanter. Lab Grown eller miljøvenlige diamanter er syntetiske sten, fremstillet på hovedsaglig kinesiske fabrikker. Det er synteser og er at regne som andre synteser.

Større danske firmaer sælger dem som værende Man Made eller under andre betegnelser.

Men det er stadig syntetiske sten. Så vær opmærksom når du handler brillanter.

Flere danske leverandører markedsfører syntetiske brillanter. Har du købt, så har du tabt. Værdien af de syntetiske brillanter er ingenting såfremt du vil sælge.

Mit værksted forhandler eller sælger ikke syntetiske brillanter, det er kun branchens købmænd der gør det. Altså ikke guldsmede, men rene købmænd, der ikke har indsigt i den rigtige guldsmede branche.